Share with:


פרווה

אופן הכנה

שקדים מקורמלים , אגוזי פקאן, צנוברים וצימוקים בציפוי אגוזי לוז גרוסים

מצרכים הדרושים ל16 סיגרים
16 עלי סיגר מרובעים
100 גרם פיסטוק טחון גס
100 גרם שקדים מקורמלים טחונים גם
100 גרם פקאן תחונים גס
50 גרם צנוברים
50 גרם צימוקים
100 גרם מחמאה
4 כפות סוכר
5 כפות דבש

אופן ההכנה
1) מחממים בסיר קטן את המחמאה ,דבש וסוכר עד לרתיחה
ומכבים את האש ,מוסיפים את הפיסטוקים ,שקדים ,אגוזי פקאן ,צנוברים וצימוקים, מערבבים היטב ומקררים

2) פורסים את עלי סיגר ושמים תערובת במרכז ומקפלים ושני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים כמו בתמונה ומטגנים בשמן עמוק

3) הכנת הסירופ
שמים בסיר
3כוסות מים
3 כוסות סוכר חצי לימון ,
מבשלים עד לקבלת סירות מעט דביק
וטובלים את הסיגרים ומפזרים אגוזי לוז גרוסים

סיגר במילוי פיסטוק
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

446 מתכונים