Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון
בסיר רחב שמה פלחי בצל ושמן וחלקי עוף כמספר הסועדים ומשחימה. במחבת מטגנת פלחי תפוחי אדמה כמו צ'יפס.

כשהעוף והבצל משחימים,
מוסיפה את התפוחי אדמה המטוגנים, ומתבלת מלח כורכום פלפל שחור ו2 כוסות מים. חצי שעה על להבה גבוה

ולאחר מכן מכניסה לתנור בחום של 150 מעלות לאחר שהתנור חומם מראש על 200 מעלות
כחצי שעה. להגיש לצד אורז לבן.

מעדן.

בהצלחה אביבה ממן🌹

סופריטו_מתכון של אביבה ממן
אביבה ממןספר המתכונים של
מתכון של

אביבה ממן

28 מתכונים