Share with:


בשרי

אופן הכנה

סופריטו – תבשיל עוף ותפו"א

מרכיבים:

1 קילו שוקיי עוף

6 תפו"א גדולים חתוכים לקוביות

2 בצלים יבשים קצוצים דק

מלח, פלפל שחור לפי הטעם

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כורכום

1/2 כף אבקת מרק עוף

1 ליטר מים פושרים

תרסיס שמן קנולה

ההכנה:

1. מטגנים בסיר עם תרסיס שמן, את שוקיי העוף עד להזהבה.

ומוציאים אותם מהסיר לצלחת.

2.ממשיכים באותו הסיר ומרעננים את ריסוס השמן ומטגנים את הבצל עם תפו"הא עד שהבצל מקבל שקיפות.

3. מחזירים לסיר את השוקיים שהנחנו בצד, מוסיפים את התיבולים, ואת המים.

4. מבשלים עד לרתיחה בחום כיריים גבוהה.

ואז מנמיכים את חום הכיריים ומבשלים עוד כ-30-40 דקות עם מכסה סיר חצי פתוח.

5. מכבים את הכיריים, ומשאחרים למנוחה קלה לפני הגשה.

סופריטו – תבשיל עוף ותפו"א
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים