2 ביצים
4 כוסות קמח
1 כוס סוכר או אבקת סוכר
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
1/2 כוס קוקוס
1/4 כוס מיץ תפוזים
250 גרם מזולה או חמאה
1 כף חומץ זה לא טעות
לקישוט
צלחת עם
1 כוס סוכר חום
1/2 כפית קינמון
השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה
אופן ההכנה
לשים בקערה ביצים וסוכר לערבב היטב להוסיף קמח והזולה וללוש לקבלת בצק רך ונעים.
לתת לבצק לנוח חצי שעה במקרר או על השיש.
לקחת חתיכות קטנות של בצק ולעשות סהרונים לשים בצלחת סוכר חום וקינמון לערבב ולגלגל את העוגיות ולהניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות עד לקבלת צבע חום.