Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק:
1 ושלושת רבעי כוסות קמח
שקית א. אפייה
3 ביצים לארג'
חצי כוס סוכר +2 כפות
גביע שמנת חמוצה
2 כפות שמן
כפית שטוחה שמרים יבשים
50 גר' שוקולד חלב מומס או מריר 60% מוצקי קקאו לפחות
כף שטוחה קקאו

הכנה:

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים יחד וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה וללא גושים.
  2. מוזגים מבלילת הבצק לתוך תבניות אישיות (רצוי לשמן מעט כדי להקל על הוצאת בשלמותם) ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ-10 דקות.

לסירופ השוקולד:
כוס וחצי מים
3/4 כוס סוכר
כף קקאו
כף שוקולית
כפית רום

הכנה:

  1. מרתיחים בסיר את כל המצרכים, לאחר רתיחה, מעבירים לאש בינונית ומבלשים כשלוש דקות.
  2. מצננים מעט את הסירופ וטובלים בתוכו את הסברינות כשהן יוצאות מהתנור ועדיין חמות.

לקצפת:
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות פודינג שוקולד בלגי
כפית קקאו

הכנה:

  1. מקציפים יחד הכל במהירות גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה.
  2. מזלפים מעל הסברינות עם סירופ השוקולד.
מתכוןמתכון

סברינה שוקולדית שחיתות
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים