Share with:


חלבי

אופן הכנה

קלה להכנה וטעימה ברמה ♥️לחמם תנור על 180 מעלות .

להפריד 4 ביצים ,את החלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר .להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף : חלמונים ,4 כפות קמח ,1 כפית אבקת אפיה ,כפית נס קפה ,קורט מלח ,2 כפות קקאו . לשמן ניר אפיה עם מעט מעט שמן ולשפוך את הבלילה ולסדר על כל משטח הניר .15 דקות אפיה.

לאחר האפיה לגלגל את הרולדה על מגבת עד לקירור למילוי : 1 שמנת מתוקה ,1 אינסטנט וחצי כוס חלב .להקיף לקבלת קרם .

לציפוי : 100 שוקולד מריר 2 כפות שמן להמיס במיקרו לקרם חלק ולצפות . ואת הגילגול תוכלו לראות בסירטון

מתכון כתוב + סרטון להכנת רולדה שוקולד וניל __מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

911 מתכונים