Share with:


צמחוני טבעוני

אופן הכנה

Posted by ‎ירדנה ג'נאח‎ on Monday, June 8, 2020

לצפות מחבת בגודל הרצוי לכם בעלי בוריק כשחצי מעלי הסיגר מונחים חצי בפנים וחצי בחוץ ולהניח בצד .
להרתיח
4 תפוחי אדמה
1 בטטה 4 גזר (לחתיכות קטנות )את התפוחי אדמה והבטטה לרסק לפירה ואת הגזר כמו שהוא .

להוסיף
3 בצלים ירוקים לחתיכות קטנות
חופן אפונה (לא חובה )
חצי וצרור כוסברה קצוצה
לערבב הכל יחד עם מלח , פלפל שחור , ורבע כפית כורכום .

לשפוך את כל העיסה על המחבת המצופה בעלי סיגר ולכסות בעלי סיגר שנשארו מהחצי בחוץ ואם חסר אפשר לכסות בעלי סיגר נוספים .
לשפוך בתחתית מעט שמן ולטגן .
לאחר 2 דקות להפוך על צלחת ולהחזיר למחבת .
אם חסר שמן אפשר להוסיף מעט.

בתאבון ❤

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון  המחשה להכנת עלי בריק – סיגרים ממולאים בתפוחי אדמה וללא ביצה_ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

722 מתכונים