מצרכים:
ל – 12 משולשים
חבילת טורטיות
700 גרם בשר טחון
2 בצלים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן
תבלינים :מלח .פלפל שחור גרוס.כורכום.פפריקה.צ'ילי מתוק.שום גבישי
למריחה ביצה
שומשום
אופן ההכנה:
מזהיבים בצלים עם שמן עד להזהבה
מוציאים את הבצל המטוגן לכלי אחר ושומרים בצד .
מוסיפים את הבשר הטחון בסיר שהזהבנו בו את הבצל ומטגנים היטב היטב עד שהבשר משחים מעט ומוסיפים תבלינים :
מעט מלח
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
רבע כפית פלפל שחור גרוס
לקראת הסוף להוסיף מעט רוטב צ'ילי מתוק כףעד 2 כפות
לערבב היטב לקרר !
חותכים כל טורטיה לחצי ויוצרים כמעין קונוס ממלאים במעט מילוי מהדקים היטב ניתן להדביק את הקצבות במעט ביצה .
מורחים מעל ביצה מפזרים שומשום
ואופים בתנור בחום בינוני
בערך רבע שעה או עד להזהבה קלה
אסתי ❤️