Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו בשר טחון( אפשר חצי)
2 בצלים מגורדים
פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
4 כפות פרורי לחם
מלח. פלפל שחור. כמון. פפריקה מתוקה. בהרט.
מערבבת היטב. מנוחה במקרר .
5 תפוחי אדמה
לפרוס לפרוסות שמחוברות בקצה.
( כמו כריך)
להניח עם מים ומלח לחצי שעה
לשטוף ולייבש.
2 חצילים לפרוס לפרוסות שמחוברות בקצה .
להניח ליבוש על מגבת.
למלא כמו כריך.
צלחת עם קמח
צלחת עם 2 ביצים. מלח.פלפל שחור.
2 כפות רסק עגבניות.
להוסיף ביצים לפי הצורך.
קודם קמח ואז לטבול בביצה
ולטגן בשמן עמוק.
חצי מהכמות אני מקפיאה
וחצי מכינה רוטב .

מפרום תפוח אדמה / מפרום חציל_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

60 מתכונים