דלג לתוכן
הוספת מתכון
הוסף למסך הבית
כל המתכונים
השפים שלנו
קטגוריות
צור קשר
אודות
מדיניות
תנאי שירות
יפה וקס-ברקו
מוקפץ פסטה ירקות ורצועות עוף
בשרי
ספגטי / אטריות / פסטה
שתפו מתכון זה:
Share with:
אופן הכנה
שלב ראשון
400 גרם חזה עוף פרוסות
מתובלות בכף גריל עוף
במקרר מס' שעות
במחבת פסים
עם התזה קלה של שמן
צורבים מ2 הצדדים
חותכים לרצועות
שמים בצד עד ההכנה
של המוקפץ
שלב שני
בסיר עם כליטר מים
חצי כפית מלח
כף שמן
כשרותחים המים
שמים חצי פסטה צורה
מבשלים כ10 דקות
מסננים ושמים בצד עד הכנת המוקפץ
שלב שלישי
1 פלפל אדום רצונות
1 פלפל צהוב רצועות
כרוב סגול קצוץ
כרוב לבן קצוץ
מתבלים ב
2 כפות סויה
2 כפות רוטב שום
וצילי מתוק
2 כפות רוטב
טריאקי ושומשום
מערבבים מס' דקות
מוסיפים את הפסטה
מערבבים ומוסיפים
את רצועות העוף
כ5 דקות נוספות
ממשיכים ומערבבים
מידי פעם
מתכון של
יפה וקס-ברקו
754 מתכונים
מתכונים דומים
הדר פלדמן
נודלס פיצוץ
בשרי
ספגטי / אטריות / פסטה
ירדנה ג'נאח
מתכון כתוב + סרטון ל…
צמחוני
דגים
חן ישר רג'יניאנו
פסטה בסיר אחד בתנור_…
צמחוני
ספגטי / אטריות / פסטה
נאוה מלכה
מתכון כתוב + סרטון ל…
בשרי
ספגטי / אטריות / פסטה
שף מיכה כלפה
פסטה ברוטב בולונז כד…
בשרי
בשר
↑