ממליצה: דולי בוארון
קילו קמח
2 ש.אפיה
2 ש.סוכר וניל
2 כפות גרידת לימון
400 גרם מחמאה ללא מלח/ חמאה (חתוכות לקוביות קטנות)
חצי כוס שמן
3/4 כוס א.סוכר
2 ביצים
מיץ תפוזים/מים במידת הצורך. בערך חצי כוס.
לערבב את היבשים להוסיף את קוביות המחמאה ולפורר בתוך הקמח, להוסיף את יתר החומרים
וללוש לבצק חלק.
להניח למנוחה רבע שעה.
מילוי:
2 קופסאות ממרח תמרים עם כף קינמון טחון+רבע כפית ציפורן .
א.סוכר לפידור לאחר האפיה.
לרדד לעלה דק למרוח ממרח תמרים לפזר אגוזים מלך קצוצים.
לגלגל ולאפות בחום 170 מעלות עד להזהבה.
טעם העוגיות משתבח לאחר יממה.