Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
2 ש.אפיה
2 ש.סוכר וניל
2 כפות גרידת לימון
400 גרם מחמאה ללא מלח/ חמאה (חתוכות לקוביות קטנות)
חצי כוס שמן
3/4 כוס א.סוכר
2 ביצים
מיץ תפוזים/מים במידת הצורך. בערך חצי כוס.
לערבב את היבשים להוסיף את קוביות המחמאה ולפורר בתוך הקמח, להוסיף את יתר החומרים
וללוש לבצק חלק.
להניח למנוחה רבע שעה.

מילוי:
2 קופסאות ממרח תמרים עם כף קינמון טחון+רבע כפית ציפורן .
א.סוכר לפידור לאחר האפיה.

לרדד לעלה דק למרוח ממרח תמרים לפזר אגוזים מלך קצוצים.
לגלגל ולאפות בחום 170 מעלות עד להזהבה.

טעם העוגיות משתבח לאחר יממה.

מגולגלות
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

33 מתכונים