Share with:


פרווה

אופן הכנה

למילוי:
מערבבים בקערה
כוס וחצי טחינה גולמית
1 כוס סוכר
2 כוסות קוקוס

אופן הכנה:
מורחים עלה פילו בשמן מניחים עליו עוד עלה פילו נוסף מורחים גם אותו
מניחים חלק מהמילוי לאורך כל הבצק
ומגלגלים לרולדה
עושים כך עם שאר עלה הבצק
חותכים עם סכין חריצים כמעט עד הסוף .
אופים עד להזהבה קלה
אחרי האפיה מורחים מיד בסילאן ומפזרים פיסטוקים קלויים קצוצים .
טעים בטירוף
באהבה אסתי 💕

מגולגלות פילו במילוי קוקוס וטחינה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים