Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגיות ממולאות

קרואסון במילוי ממרח קקאו ואגוזי לוז
שבלולים במילוי ממרח קקאו

100 גרם מרגרינה
4 כוסות קמח
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
ללוש הכל יחד

לרדד ולעשות צורה עגולה עם צלחת ולחתוך למשולשים למרוח בממרח קקאו ואגוזי לוז
לגלגל כל משולש מהחלק הרחב לחלק הצר
ולשים בתבנית

בחלק מהבצק לרדד למרוח ממרח קקאו ולחתוךרצועות
לגלגל כל רצועה לצורת שבלול
180 מעלות
20/30 דקות

מגולגלות מבצק פריך
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים