סיגלית ימין
מצרכים!!!
כוס אוניברסלית
תבנית שקעים גדולה
מצרכים
שלוש ביצים.
שתי כוסת קמח מנופה ,
כוס סוכר,
חצי כוס מים ,.
חצי כוס קקאו מנופה
3/4 כוס שמן
כפית תמצית וניל
1 אבקת אפיה .
כוס שוקלד צ׳יפס
לקישוט!!
אגוזים מעל המאפינס
אופן ההכנה
הכל בקערה אחת לטרוף את הביצים להוסיף סוכר תמצית וניל שמן להוסיף את קקאו מנופה נערבב
את הקמח נערבב
בכוס שוקולד צ׳יפס ואבקת אפייה ונוסיף לבלילה ,לערבב הכל עד שהכל נטמן ,לא לערבב יותר , מדיי ,לשמן תבנית שקעים עם נייר אפיה להתחיל למלות את השקעים בבלילה שווה , לפזר מעל אגוזים ושוקולד הבלילה מספיקה לשש מאפינס גדולים,
אופים את המאפינס על חום
180 מעלות מעלות 25 דקות לבדוק כל אחת והתנור שלה
בתיאבון סיגלית ימין