Share with:


פרווה

אופן הכנה

סיגלית ימין
מצרכים!!!
כוס אוניברסלית ‏
תבנית ‏ ‏שקעים גדולה‏

מצרכים
שלוש ביצים.
שתי כוסת קמח מנופה ,
כוס סוכר,
חצי כוס מים ,.
חצי כוס קקאו מנופה
3/4 כוס שמן
‏כפית ‏תמצית וניל
1‏ אבקת אפיה .
‏כוס שוקלד צ׳יפס

‏ לקישוט!!
‏אגוזים מעל המאפינס

‏ ‏אופן ההכנה
‏הכל בקערה אחת לטרוף את הביצים להוסיף סוכר תמצית וניל ‏שמן להוסיף את ‏קקאו מנופה נערבב‏
את הקמח נערבב
בכוס שוקולד צ׳יפס ואבקת אפייה ונוסיף לבלילה ‏,לערבב הכל עד ‏שהכל נטמן ,לא ‏לערבב יותר , ‏ ‏מדיי ,לשמן תבנית שקעים עם נייר ‏אפיה ‏להתחיל למלות את השקעים בבלילה שווה , ‏לפזר מעל אגוזים ושוקולד הבלילה מספיקה לשש מאפינס גדולים,
אופים את ‏המאפינס על חום
180 מעלות מעלות 25 דקות ‏לבדוק כל אחת והתנור שלה ‏

בתיאבון סיגלית ימין

מתכוןמתכון

מאפינס ‏שוקולד צ׳יפס ‏אגוזים‏ ‏_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים