Share with:


חלבי

אופן הכנה

1 ביצה
2 כוסות קמח תופח
1 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
כוס נקטר תפוזים
גרידת תפוז
מקציפים את הביצה עם הסוכר
ומוסיפים בהדרגה את שאר המיצרכים

משמנים תבנית מאפינס שקעים
עם כף לוקחים מהבלילה
שופכים לתוך השקעים
בלילה שנשארה….
משמנים תבנית קטנה נוספת
ושופכים את הבלילה
180 מעלות כחצי שעה

גנאש..
ממיסים ביחד…
שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר

טובלים את הצד העליון
של המאפינס בגנאש
ומצפים את העוגה בגנאש

מאפינס/עוגת תפוז בציפוי גנאש_יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

601 מתכונים