Share with:


חלבי

אופן הכנה

מאפינס אלפחורס בפנוכו ריבת חלב ממיס רך וטעים

3 כפות קורנפלור
1 כפית אפיה
1/2 כוס ועוד כף סוכר
2 ביצים גדולות
1 כוס קמח מנופה
120 גרם חמאה רכה
4 כפות קוקוס
1 כף קרם קוקוס
3/4 כוס מיץ תפוזים
2 סוכר ווניל
1 כפית תמצית ווניל

במיקסר וו גיטרה לערבב את החמאה עם הסוכר. לקרם..
להוסיף למיקסר שאר המרכיבים..
לערבל רק עד לאיחוד..
בתבנית שקעים מסילקון. להניח בתוך השקעים מנזטים..
למלא 2/3 מלית לשקעים. מספיק ל-12-14 בערך מנזטים..
לחמם תנור לחום 180 מעלות.
אפיה רק 8 דקות. אל תבהלו עם עדין המאפינס בהירות זה בסדר.

להוציא את התבנית מהתנור ולהניח על כל מאפיניס כפית ריבת חלב מעל .
להכניס בחזרה לתנור לעוד 10 דקות אפיה .
בסיום האפיה יש לבדוק בעזרת קיסם שהמאפה מוכן..

דוקרים את המאפה והקיסם אמור לצאת עם פרורים לחים

אל תשכחו לקשט עם קרם מה ואיך שאתם אוהבים מוסיף לטעם

תהנו ממני גוליאנה .

מאפינס אלפחורס
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים