Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
18 ריבועי בצק עלים קנויים של מעדנות.

למילוי:
נטגן במעט חמאה,בצל קצוץ עד השחמה.
נוציא לקערית.
באותה מחבת נטגן עם מעט חמאה,חבילה שמפניון טריות פרוסות,עם מעט טימין,נתבל במעט מלח ופלפל שחור ונטגן עד אידוי נוזלים.
נעביר לקערה יחד עם הבצל ונצנן.

בקערה אחרת נערבב:
100 גרם צהובה מגורדת
50 גרם בולגרית מפוררת
50 גר מוצרלה מגורדת
חצי מיכל שמנת לבשול (125 מ"ל)
2 ביצים
2 כפות קמח
כפית אבקת מרק בצל
מעט פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט טחון.

מערבבים,מוסיפים את הבצל ופטריות שטיגנו ויש לנו מילוי מושלם.

הרכבת המאפים:
מחממים תנור ל180 מעלות.
משמנים תבנית שקעים.
את ריבועי הבצק מניחים בשקעים,כשהפינות יוצאות החוצה.
ממלאים באמצע מהמילוי, סוגרים את הקצוות מעל ומורחים חלמון ביצה שמעורבב עם מעט שמן,ומעל שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו עד קבלת צבע שזוף ויפה.

מאפים אישיים במילוי גבינות ופטריות
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

91 מתכונים