מגניב ממש …
3 וחצי כוסות קמח
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1/4 כוס שמן
1,3/4 כוס מים חמימים..לעבד לבצק רך ונוח ולהתפיח כ20 דקות.
להוסיף לפני התפחה שניה 1/2 כוס גרעיני חמניה
1/2 כוס גרעיני דלעת
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס אגוזי מלך לשבור לגס
1/2 כוס פקאן.לשבור לגס
לעבד את הבצק ולהכניס את הפיצוחים לקמח שקית קוקי ולהניח את הלחם בפנים ומתחת תבנית האפיה
180 מעלות כחצי שעה ..
יצא רך טעים וטעם נדיר..ניתן לחתוך לפרוסות דקות ולהכין צנימים
ממששש טעים❤