6 תפו"א מבושלים עם הקליפה.
2 חבילות עלי מנגולד
2 בצלים קלופים
3 ביצים
כוס קמח
אופן הכנה:
נקלף את תפו"א.
נשטוף טוב את עלי המנגולד ונקצוץ אותם גס.
נחתוך את הבצלים גס.
נשים במעבד מזון את הבצל ועלי המנגולד. בפולסים נפעיל את המעבד עד קבלת משחה.
נגרד בפומפייה את תפו"א נעביר לקערה נוסיף את עלי המנגולד
נוסיף את הביצים והקמח.
נתבל מלח פלפל.
נערבב טוב.
נחמם שמן בגובה של ס"מ אחד.
ניצק עם כף את התערובת לשמן נעצב את הלביבה.
עד קבלת צבע חום יפה.
בהצלחה 🌺🌺🌺