Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים 
1 צנצנת חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים

2 כוסות קוקוס
1/2 כוס שומשום
2 כפות אבקת סוכר

לגנאש:
200 גרם שוקולד מריר
1 כף שמן
סוכריות לקישוט

אופן ההכנה 
1) מחממים קצת את
החמאה במיקרוגל אבל לא יותר מדי
2) מכניסים את הקוסקוס, שומשום ואבקת סוכר , שמים בכף היד קצת תערובת ומכניסים כיפית ממרח סוגרים ויוצרים כדורים

3) מכניסים למקפיא לשעתיים

אופן ההכנת השוקולד 
ממיסים את השוקולד עם כף שמן
מבן מארי ,מערבבים טובלים אותם ומפזרים סוכריות
בהצלחה

כדורי חמאת בוטנים עם קוקוס ושומשום בציפוי שוקולד מריר במילוי ממרח שוקולד כשר לפסח
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

452 מתכונים