Share with:


אופן הכנה

מצרכים :
כוס צימוקים
כוס משמשים מיובשים
כוס שזיפים מיובשים ללא חרצנים
שמים את הפירות יבשים בכלי ומשרים אותם במים רותחים כ 8 דקות מסננים מהמים ומניחים בצד .
כוס ורבע סוכר
כוס מים
כפית מיץ לימון

מרתיחים את הסוכר המים ומיץ לימון כ 5 דקות
לאחר מכן מוסיפים את הפירות היבשים שהושרו במים .
מביאים לרתיחה קלה .מורידים ללהבה בינונית
מוסיפים
כף סילאן טבעי
רבע כפית קינמון
ומבשלים חצי מכוסה כ 20 דקות בערך
משאירים לצינון בטמפרטורת החדר .
בנתיים מטגנים בשמן חצי עמוק
כוס אגוזי מלך .ממש לכמה שניות .להזהר נשרף בשניות !
מוסיפים את האגוזים לטנזיה
* מי שאוהב יכול להזהיב במחבת עם מעט שמן רצועות מבצל 1 גדול ולהוסיף יחד עם האגוזים
תוספת חגיגית לקוסקוס או לאורז

טנזניה פירות יבשים ואגוזי מלך_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

251 מתכונים