Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

למתכון:
5 ביצים לארג׳ מופרדות
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח
כפית משפר אפיה או אבקת אפיה

להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
להקציף את החלמונים לקצף בהיר
להוסיף שמן , מיץ תפוזים קמח אבקת אפיה לאחד תערובות לאט במעטפת להבליע הכל

לאפות בסיר ג׳חנון גבוהה ולהדביק לשוליים נייר אפיה להוסיף עוד 10 ס״מ של גובה
לשמן היטב ,
לשפוך את הבלילה
להכניס למקרר למשך שעה להתייצבות ורק אז לאפות
להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות 50-
שעה בערך תלוי בתנור.

טורט תפוזים_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים