Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
קילו חזה בקר עם העצם ( מבשלים עם מים – 3 עלי דפנה- 7 פלפל 4 העונות על להבה נמוכה שעה וחצי ,מסירים מהאש ומסננים, שומרים 2 כוסות מהציר )
5 תפוחי אדמה בינוני חתוך קוביות

רוטב :
1 בצל גדול חתוך קוביות
1 פלפל אדום מתוק חתוך קוביות גדולות
1 פלפל כתום חתוך קוביות גדולות
1 פלפל ירוק מתוק חתוך קוביות גדולות
1 פלפל ירוק חריף חתוך
4 שיני שום קצוץ
כפית כוסברה יבשה
3 כפות רוטב סויה
פלפל שחור
מעט מלח

אופן ההכנה :
מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את הפלפלים והשום ל 2 -3 דקות, מעבירים לבלנדר להוסיף את ה 2 כוסות ציר ששמרנו ,את הרוטב סויה והתבלינים טוחנים לקרם חלק.

שמים את הרוטב שטחנו בסיר ,חותכים את הבשר שבישלנו לקוביות ומוסיפים לסיר הרוטב מבשלים על להבה נמוכה 30 דקות.

להוסיף את תפוחי האדמה לערבב קלות ולבשל עוד 40 דקות. בתאבון.

חזה בקר עם העצם ותפוחי אדמה ברוטב פלפלים פיקנטי
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים