Share with:


בשרי

אופן הכנה

לבשל את הבשר לפרוס לפרוסות דקות להכין רוטב:
לטגן פלפל אדום רצועות
2 שיני שום פרוס

להוסיף כף מרק עוף,
כפית מלח,
רבע כפית כורכום,
להוסיף מים וצלפים לערבב טוב ביחד להוסיף את חתיכות הבשר
להוסיף כף קורנפלור בכדי להסמיך את הרוטב

לסחוט מיץ מלימון (או 2 כפות מיץ לימון)

לבשל עד שהרוטב מתאדה לקראת הסוף לפזר כוסברה קצוצה

בשר לשון וצלפים
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים