Share with:


פרווה

אופן הכנה

פירה
לבשל 4 תפוחי אדמה עם מעט מלח גס עד לרכות לקרר לקלף ולמעוך לפירה
להוסיף מלח פלפל שחור לפי הטעם
מי שאוהב בצל מטוגן – לטגן במעט שמן בצל קצוץ /מגורד גס עד להזהבה.
**
6 עלים של ג'חנון – חבילה אחת
להפשיר חצי שעה מחוץ למקרר
לפתוח כל עלה במעט שמן משני צידיו לאורך להוסיף פירה ולגלגל הדוק
עכשיו לגלגל לצורת שבלול את הסוף להניס מעט פנימה כדי שבאפיה לא יפתח .
להבריש ביצה עם כפית מים ומעט מלח

לפזר
שומשום שחור
שומשום רגיל
קצח

להכניס לאפיה בתנור שחומם מראש 200 מעלות במצב טורבו קוו למעלה קוו למעטה עד לאפיה מוחלטת .

להגיש לצד ביצה קשה וירקות חובה

באהבה ממני אסיה גילעדוב

בורקס תפוחי אדמה
אסיה גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה גילעדוב

63 מתכונים