Share with:


צמחוני

אופן הכנה

חציל אחד גדול.

המילוי:
צרור פיטרוזיליה קצוצה.
5 גבעולי נענע קצוצים.
חצי צרור שמיר קצוץ.
גבעול סלרי קצוץ עם העלים.
בצל יבש קצוץ.
תיבול המילוי:חצי כפית מלח
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון.
רבע כפית פלפל שחור
חצי מיץ מחצי לימון.
לרוטב; 2 כפות רסק עגבניות
2-3פלפלים אדומים
רצועות גמבה

תיבול:
כפית מלח
כף פפריקה
חצי כף מרק עוף
כפית כמון
כוס וחצי מים.

לפרוס את החצילים לאורך לטגן.
לאחר הטיגון, למלא המלית כל חציל לגלגל, להניח בתבנית.
לערבב כל מרכיבי הרוטב ולצקת
לאפות רבע שעה.

חצילים במילוי ירק_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

275 מתכונים