Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

 

להפסקה מתוקה
קטגוריית פסח
קטגוריית פשטידות אפויות
קטגוריות תוספות
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
2 תבניות חד פעמיות אובליות 26/12 סנטימטר משומנות היטב
(או 2 תבניות מאורכות חד פעמיות משומנות היטב)

מצרכים…
1/3 כוס אוכמניות יבשות (45 גרם)
1/3 כוס מיץ תפוזים (80 מ"ל)
כפית מחוקה קינמון
150 גרם חמאה (או מחמאה)
10 מצות שבורות לחתיכות קטנות
½3 כוסות מים רותחים (840 מ"ל)
כוס סוכר (200 גרם)
כפית מחוקה מלח
8 ביצים גודל לארג'
כוס אגוזי פקאן קצוצים (110 גרם)

אופן ההכנה…
מניחים בקערית קטנה את האוכמניות עם מיץ התפוזים ומחממים אותם במיקרוגל במשך דקה – מכסים ומניחים בצד
מניחים בקערה את כל המצרכים מלבד הביצים והאגוזים ומערבבים היטב
מניחים בצד מכוסה 60 דקות
מוסיפים את הביצים והאגוזים
מוסיפים את האוכמניות עם מיץ התפוזים ומערבבים היטב
יוצקים את המסה ל2 התבניות
אופים מכוסה בנייר כסף בחום של 200 מעלות 60 דקות
מורידים את נייר הכסף מעל התבניות ואופים ללא כיסוי עוד 15 דקות
בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

קיגל מצות כשר לפסח_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים👇👇
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים