Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור‏ כוסברה ‏
סלרי ‏ שלם
שני בצלים גדולים
שום שלם‏
כף שמן ‏

תבלינים
כפית אבקת עוף
כפית פלפל שחור
כפית כמון
כפית כורכום
כפית פפריקה
כפית מלח

לקצוץ את הבצל את ‏את הפטרוזיליה, את הכוסברה ,להוסיף לבשר ׳להוסיף כפית שמן תבלינים לערבב טוב לשים במקרר!!
‏בסיר גדול לשים שמן, לחמם טיפה לקצוץ בצל שום ‏לטגן עד הזהבה להוסיף. את הסלרי ‏ להמשיך ‏לטגן כמה דקות להוסיף‏ ‏ ‏תבלינים פלפל שחור כמון פפריקה מלח אבקת עוף להוסיף כוס מים , ‏ברגע שזה רותח להוציא את הבשר ‏מהמקרר ליצור כדורים קטנים להנמיך את האש להוסיף אחד אחרי אחד
‏לבשל 45 דקות עד ‏שהמים מתאדים

מעדן

אפשר לזלול בתיאבון !!!

‏ קציצות בשר עם סלרי מעדן
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים