כוס חד פעמי שתייה קרה
שש ביצים,
כוס סוכר ,
שני כוסות קמח ,
חצי כוס מיץ לימון
אחד אבקת אפיה,
אחד סוכר וניל
כוס שמן
כוס אגוזי לוז / אגוזי מלך
מה שיש לערבב לטחון גס
סירופ
כוס מים
חמש כפות סוכר
תמצית וניל
להרתיח את המים להוסיף את הסוכר ואת הסוכר וניל
הכנה
להפריד ביצים להקציף חלבונים לקצב בהיר להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל את החלמונים שמן בהדרגה להוריד את מהירות המיקסר להוסיף חצי מיץ לימון קמח אבקת אפייה לשמן תבנית מאורכת עמוקה או אינגליש קייק
לצקת את הבלילה לפזר מעל את האגוזים
לאפות את העוגה על חום 180 מעלות 50 דקות
כל אחת ותנור שלה
לבדוק שקיסם יוצא יבש
כשהעוגה מוכנה להבריש סירופ׳ חם
לצנן …