Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס חד פעמי שתייה קרה
‏שש ביצים,
כוס סוכר ,
שני כוסות קמח ,
חצי כוס מיץ לימון
אחד אבקת אפיה,
אחד סוכר וניל
כוס שמן
כוס אגוזי לוז / ‏אגוזי מלך
מה שיש לערבב ‏ ‏לטחון גס

סירופ
‏כוס מים
חמש כפות סוכר
תמצית וניל
‏להרתיח את המים להוסיף את הסוכר ואת הסוכר וניל

הכנה
‏להפריד ביצים להקציף חלבונים לקצב בהיר להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל ‏את ‏החלמונים ‏שמן בהדרגה להוריד את מהירות המיקסר ‏להוסיף חצי מיץ לימון קמח אבקת אפייה ‏לשמן תבנית מאורכת עמוקה או אינגליש ‏קייק
‏לצקת את הבלילה לפזר מעל את האגוזים

לאפות את העוגה על חום 180 מעלות ‏50 דקות
כל אחת ותנור ‏שלה ‏

לבדוק שקיסם יוצא יבש

כשהעוגה מוכנה ‏להבריש סירופ׳ חם ‏
לצנן …

‏‏עוגת טורט אגוזים ‏אגוזי לוז
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים