Share with:


פרווה

אופן הכנה

עצמאות שמח למדינתינו 🇮🇱
לא ישברו את רוחינו 🙏כי עם ישראל חי וקיים 🤲

מצרכים ל 5 יחידות
5 תפוחים אדומים
5 שיפודים עבים
1.5 כוסות סוכר
חצי כוס מים
חצי כוס סירופ גלוקוז
כפית מיץ לימון
אופן הכנה:
לערבב היטב ולהביא לרתיחה את כל מרכיבי הסירופ
להעביר ללהבה בינונית ולבשל עד להופעת צבע קרמלי בערך 20 עד 25 דקות חשוב מאוד לא לשרוף את הסירופ !
מוסיפים לסירופ מעט צבע מאכל אדום
נועצים שיפוד בכל תפוח מצפים ומניחים על גבי נייר אפיה עד להתייצבות .
בסירופ הנותר ניתן לצפות תותים או דובדבנים .
עצמאות שמח אסתי

תפוח מסוכר 🍎_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

294 מתכונים