Share with:


חלבי

אופן הכנה

מעדן ‏חגיגה

מתכון /סיגלית ימין

לבצק
שלוש וחצי כוסת קמח
כף שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
,חצי מים פושרים
100 גרם מחמאה ‏
‏ ‏קורט מלח ‏
ביצה אחת לארג.

למילוי
שוקולד ‏נוטילה
כוס אגוזים,צימוקים

סירופ
חצי כוס מים
3/4 כוס סוכר
1/2 ‏לימון מלימון אחד ‏סחוט כפית תמצית וניל

לציפוי!!
‏ביצה

אופן הכנה
‏בקערת המיקסר ‏לשים קמח שמרים סוכר לערבב להסיף ביצה מים ללוש להסיף מלח ‏להמשיך ללוש להסיף מחמאה ‏קוביות קטנות עד שהכל נתמה להמשיך ללוש ‏לבצק רך ונעים להתפיח את ‏הבצק שעה וחצי כעבור שעה וחצי לרדד לעלה נמרך ‏שוקולד בנדיבות ‏נפזר אגוזים ‏ צימוקים לגלגל לרולדה ‏לעשות איזה צורה שרוצים להבריש ‏ביצה מעל לשים בתבנית לכסות לחכות עוד חצי שעה ‏בינתיים ‏‏
נכין ‏את הסירפ׳
כעבור חצי שעה לאפות ‏בתנור שחומם ‏מראש לחום180 מעלות 45 ‏דקות עד הזהבה ‏כשהרולדות מוכנות להבריש בסירופ חם ‏בתיאבון ‏
סיגלית ימין

שמרים שוקולד אגוזים שקדים ‏ צימוקים_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים