מעדן חגיגה
מתכון /סיגלית ימין
לבצק
שלוש וחצי כוסת קמח
כף שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
,חצי מים פושרים
100 גרם מחמאה
קורט מלח
ביצה אחת לארג.
למילוי
שוקולד נוטילה
כוס אגוזים,צימוקים
סירופ
חצי כוס מים
3/4 כוס סוכר
1/2 לימון מלימון אחד סחוט כפית תמצית וניל
לציפוי!!
ביצה
אופן הכנה
בקערת המיקסר לשים קמח שמרים סוכר לערבב להסיף ביצה מים ללוש להסיף מלח להמשיך ללוש להסיף מחמאה קוביות קטנות עד שהכל נתמה להמשיך ללוש לבצק רך ונעים להתפיח את הבצק שעה וחצי כעבור שעה וחצי לרדד לעלה נמרך שוקולד בנדיבות נפזר אגוזים צימוקים לגלגל לרולדה לעשות איזה צורה שרוצים להבריש ביצה מעל לשים בתבנית לכסות לחכות עוד חצי שעה בינתיים
נכין את הסירפ׳
כעבור חצי שעה לאפות בתנור שחומם מראש לחום180 מעלות 45 דקות עד הזהבה כשהרולדות מוכנות להבריש בסירופ חם בתיאבון
סיגלית ימין