Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים בכוס קרטון :
4 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
ביצה 1
כף 1 שמרים
חצי עד כוס מים בערך
לפי הצורך
למריחה :
טחינה גולמית
או נטורינה מומסת
לפיזור מעל הטחינה :
1 כוס סוכר
כף קינמון
כפית נס קפה (אופציונלי )
הכמות מספיקה ל 3 רולדות

לזיגוג לאחר אפיה:
חצי כוס סילאן
מעורבבים עם
2 כפות מים רותחים

אופן הכנה:
ללוש היטב את כל מצרכי הבצק ולהוסיף מים בהדרגה
עד לקבלת בצק רך וגמיש
להתפיח בערך שעה עד להכפלת הנפח..
לחלק את הבצק ל 3 חלקים שווים
לרדד כל חלק בצק למלבן
למרוח מעט טחינה גולמית/נטורינה מומסת
לפזר מעל הטחינה/נטורינה סוכר וקינמון
מגלגלים לרולדה
חותכים לשבלולים .
מניחים בתוך תבנית .
אופים עד הזהבה בערך 15-17 דקות .
לאחר האפיה מורחים מיד בסילאן .

* המתכון מעולה גם לעוגות שמרים 👌

בהצלחה אסתי❤️

מתכוןמתכון

שושני קינמון / עוגות שמרים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

326 מתכונים