Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מרכיבים :
200 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד מריר
1 כף שמן
2 כוסות קרונפלקס

אופן הכנה:
ממיסים את השוקולדים במיקרוגל מוסיפים שמן מערבבים
מרסקים מעט בעזרת פטיש את הקרונפלקס
מוסיפים אותו לשוקולד המומס
מעבירים לקופסה שקופה בצורת לב את העיסה מיישרים מכניסים למקפיא לחצי שעה .
מקשטים בשוקולד לבן מומס עם מעט צבע מאכל אדום

ט"ו באב שמח מאסתי❤️

שוקולד לב מתוק ❤️_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

326 מתכונים