Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

על כל קילו פרי בין 750- לקילו סוכר

קילו תאנים ירוקים/סגולים
להפריד!!!
קילו סוכר
חצי כוס מים
רבע כוס מיץ לימון
מקל ציפורן לתאנים סגולות.
וניל לתאנים ירוקים.

לבשל סירופ סוכר מים ולימון על להמסה טוטאלית של הסוכר.
לשטוף הייטב ולנגב את התאנים.
לדקור מעט עם מזלג
ולהכניס לסיר.
לבשל על אש קטנה.
מדיי פעם לאסוף את הקצף שנוצר- להסיר.
הבישול בערך 40-שעה.

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.