| 4 כוסות קמח רגיל | |
| 2 כפיות שמרים יבשים | |
| חצי כוס סוכר | |
| 75 גרם מרגרינה רכה כל סוג שרוצים | |
| 2 ביצים גדולות | |
| 2/3 כוס מים או חלב | |
| קורט מלח | |
| כפית תמצית וניל | |
| . | |
| למלית שוקולד: | |
| 2 כפות קקאו אפשר יותר | |
| כוס סוכר | |
| כפית תמצית וניל | |
| תמצית וניל כף לפי הטעם | |
| חצי כוס שמן | |
| . | |
| לסירופ: | |
| חצי כוס מים | |
| חצי כוס סוכר | |
| כף תמצית וניל | |
| * לבשל כ 5 דקות עד להסמכה |
ללוש את חומרי הבצק
לשים לתפיחה ללילה במקרר.
לפתוח בעזרת מערוך , למוח שוקולד – לסגור לצורת לחמניה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ..עד להזהבה קלה
למרוח סירופ כשהרולדה יוצאת מהתנור – לאחר אפיה