Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
מידה בכוס חד.פעמי חם
4 כוסות קמח
1/2 חצי כוס סוכר
1/2 חצי כוס טחינה
1 ביצה L
1 כף שמרים
1 כוס מים בערך + כף שתיים נוספות לפי הצורך

אופן הכנה
בקערה שמים את הקמח הסוכר הוניל מערבבים היטב בכף
עושים גומה שמים בתוכה שמרים וחצי כפית סוכר ורבע מהכוס מים
מערבבים קלות רק במרכז ממתינים 5 דקות מוסיפים את שאר הרכיבים ביצה טחינה ואת המים לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד ורך
להתפיח בערך שעה או יותר עד להכפלת הנפח..
לחלק את הבצק ל 3 חלקים
לרדד כל חלק למלבן למרוח בחצי מהמלבן ממרח שוקולד פרה או שחר פרווה .
הפעם מרחתי נוטלה.
לקפל את הצד של הבצק כך שיכסה את הבצק המרוח בשוקולד. חותכים למשולשים .
מוסיפים בקצה כל משולש חצי קוביית שוקולד מריר או נטיפי שוקולד ומגלגלים לקורסון.
מניחים בתבנית את כל הרוגלך
מתפיחים בערך 20 דקות במגש ואחר אופים עד להזהבה קלה.
ניתן גם להכין רולדת קרנץ שוקולד
מרדדים כל כדור למלבן דק מורחים ממרח שוקולד מגלגלים לרולדה
חותכים באמצע קולעים לצמת בורג מניחים במגש אינגליש
מתפיחים חצי שעה ואופים
לאחר האפיה מורחים סילאן מדולל עם טיפונת מים או סירופ סוכר
בהצלחה
אסתי זוהר❤️

רוגלך או קרנץ שוקולד ללא שמן על בסיס טחינה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

296 מתכונים