Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות:
חצי קילו בשר טחון
בצל מגורד.
תפוח אדמה מגורד.
עלי פטרוזיליה קצוצים.
מלח
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף.
בהרט.
2 כפות שמן.
חצי כוס פירורי לחם.

לתבשיל:
ראש כרובית שטופה מחולקת לפרחים.
להשרות במים רותחים 10 דקות..

לרוטב:
בצל קצוץ.
3 שיני שום קצוצות.
3 עגבניות מגורדות.
רסק עגבניות קטן.
עלי סלרי קצוצים.
פלפל אדום חתוך לרצועות.
מיץ מלימון שלם.
מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף.
כורכום.

הכנה
את הכרובית אחרי השריה לשטוף טוב ולסנן…
את כל מרכיבי הקציצות לערבב טוב להניח בצד חצי שעה…
להזהיב את הבצל במעט שמן…
להוסיף את שיני השום ולערבב…
להוסיף את עלי הסלרי ופלפל אדום לערבב טוב…
להוסיף תבלינים לכסות במים לבשל 15 דקות…
להוסיף את הכרובית לערבב טוב עם הרוטב לבישול של 10 דקות..
לכדרר קציצות להוסיף לסיר..

לנער את הסיר לתקן תיבול.

לבשל על להבה נמוכה 50 דקות

קציצות בקר עם כרובית ברוטב לימוני
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים