Share with:


פרווה

אופן הכנה

טעים בריבוע
קטגוריית מתוק וטעים וללא אפיה
קטגוריית עוגיות
4 תבניות מתכת מלבניות 35/4 סנטימטר (שאריות משיפוץ)
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מתקבלים 4 פסים מרובעים מאורכים או עגולים – או שפע של כדורים קטנים וטעימים
מצרכים…
500 גרם ביסקויטים בטעם פירות טרופיים – או בטעם וניל
500 גרם ביסקויטים בטעם שוקולד
כוס קרם קוקוס (240 מ"ל)
כוס ליקר שוקולד (240 מ"ל)
200 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
כוס סוכר (200 גרם)
כוס קקאו (140 גרם)
1/2 כוס פרוסות שקדים קלויים
1/2 כוס פקאן מסוכר גרוס
אופן ההכנה…
שוברים בתוך קערה גדולה את הביסקויטים לחתיכות קטנות
מבשלים בסיר את שאר המצרכים מלבד השקדים והפקאן ומערבבים עד לרתיחה
יוצקים את הבלילה מעל הביסקויטים
מוסיפים לקערה את השקדים והפקאן ומערבבים היטב
מעבירים את המסה ל4 התבניות (מניחים בתוך התבניות שקית ומעל השקית מניחים את המסה)
דוחסים ומשטחים היטב את המסה
מקפיאים את העוגות כ60 דקות
לפני שמחלצים אותן מהתבניות מעבירים את העוגות למשטח עם קוקוס מקורמל (או קוקוס רגיל) ומצפים את הגלילות מכל הצדדים בקוקוס
חותכים פרוסות ומתחילים בחגיגה
בהעדר תבניות מרובעות מכינים מהמסה גלילות עגולות ומאורכות (בעזרת שקית ניילון או נייר אפיה) או מכינים מהמסה כדורים אחידים ומדליקים
בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

קינוח מתוק ללא אפיה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים