| קילו קמח | |
| שתי כפות שמרים | |
| כף מלח | |
| 4 כפות סוכר | |
| שלוש עד ארבע כוסות מים פושרים חד פעמי קר | |
| רבע כוס שמן בכוס חד פעמית | |
| . | |
| מילוי : | |
| טונה | |
| אריסה | |
| זיתים ירוקים או שחורים | |
מכניסים את כל המצרכים לקערת מיקסר חוץ מהשמן
לשים טוב טוב לקראת הסוף מוסיפים את השמן .ולשים עוד כמה דק' ומניחים להתפחה בערך 40 40 דקות תלוי במזג אוויר .
לאחר ההתפלה מחלקים את הבצק ל-16 כדורים ומניחים להתפחה עוגת 10 דק'.
לערבב את חומרי המילוי
למלא ,למרוח ביצה ולפזר סומסום או פרג
בהצלחה