Share with:


חלבי

אופן הכנה

* להרתיח פרחי כרובית במים עם מעט מלח ולסנן) כרובית בינונית גדולה)
** לטגן בצל גדול
הוספתי לבצל פרוסות פיטריות ו-1/2 כפית סוכר דמררה – לקירמול.

לבלילה – לערבב בקערה:
4 ביצים
4 כפות מיונז (גילה – הוספתי 4 כפות גדושות)
4 כפות קמח רגיל – (גילה – הוספתי קמח חומוס)
כף אבקת מרק – (גילה – הוספתי מרק פיטריות/בצל ומעט מרק עוף פרווה)
1/2 שקית אבקת אפיה
טיפה מלח, פלפל שחור גרוס
בצל מטוגן עם השמן.
– הוספתי רצועות עלי מנגולד, וחופן יפה של גבינת מוצרלה מגוררת.
– היה קצת סמיך, אפשר להוסיף מעט חלב, הוספתי כ-1/4 כוס שמנת לבישול, שהיה לי במקרר.
לשמן תבנית פיירקס ולפזר פרורי לחם וגם שומשום (אם רוצים) מניחים את הכרובית בתבנית ושופכים מעל את הבלילה
מפזרים מעל פירורי לחם ושומשום אם רוצים
ואופים בטורבו ב- 180מעלות כ-30-45 דקות או עד להזהבה

פשטידת כרובית_ גילה כהן אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים