Share with:


פרווה

אופן הכנה

מחממים בסיר כליטר מים ורבע כף מלח וכף שמן
כשהמים רותחים
שמים חצי חבילת
פסטה שרוצים
מבשלים כ10 דקות
מערבבים מידי פעם
שומרים
כוס מהנוזלים שבסיר
הפסטה המבושלת
את הסיר עם הפסטה
שופכים למסננת
שוטפים ומסננים
סיר עם כף שמן
מוסיפים קופסא קטנה
של רסק עגבניות
מערבבים 2-3 דקות
מתבלים ב.
רבע כף שום כתוש
חצי כף פפריקה מתוקה
קורט פלפל שחור
קורט כמון
מערבבים ובהדרגה מוסיפים מכוס הנוזלים
של הפסטה
לאחר כ3-4 דקות
מוסיפים קורט סוכר
מערבבים ומוסיפים
את הפסטה
מערבבים היטב
ובמשך 3-4 דקות
ממשיכים בבשול כשכל הזמן
לערבב את הפסטה

פסטה אדומה
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.