Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקערת המיקסר
4 כוסות קמח
כף שמרים
חצי כף מלח
חצי כף סוכר
כוס ורבע עד וחצי מים חמימים
ללוש כ6-7 דקות
לבצק רך
התפחה כשעה
להוציא אוויר
ולהתפיח כחצי שעה
לקרוץ עיגולים
לשמן אותם
מנוחה כ10-15 דקות
לרדד בין 2 עיגולים של דף אפיה בקוטר המחבת
מקמחים את הפיתה
עם היד מותחים את הפיתה קלות
מחממים מחבת עם
שכבה נמוכה של שמן
כשהשמן חם
להנמיך טיפה את האש
שמים פיתה בצק
ומטגנים מ2 הצדדים
להוציא על מגש
עם נייר סופג
באותה דרך מכינים
את כל הפיתות- בצק

פיתות מטוגנות
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.