Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס חד פעמי חם
3.5 כוסות קמח
חצי כף מלח
כף סוכר
כף שמרים
רבע כף משפר אפיה
2 כפות שמן זית
1 1/2 – 1 ו3/4 כוסות מים
ללוש כ6-7 דקות
הבצק צריך להיות
אחיד ורך
מנוחה כשעה או עד
הכפלת הנפח
להוציא אוויר
ולחלק לכדורים(13)
לקחת דף אפיה
לסמן את קוטר המחבת
ולגזור עיגולים של דף הניר
המתאימים לקוטר המחבת
לזלף עיגול אחד
לשים כדור ועיגול נוסף
עם זילוף שמן מעל
לרדד את הבצק לצורה עגולה כפיתה
להוריד את העיגול
העליון מעל הבצק
לחמם מחבת
לשים את הבצק פיתה
כשהבצק על המחבת
ולהוריד את עיגול הדף מעל הבצק
לאחר כ2 דקות
כשהבצק מוציא בועות ומתנפח להפוך
לצד שני ל1-2 דקות
להכין מגש עם מגבת
ולשים בתוך המגבת את הפיתות המוכנות
ולעטוף אותן במגבת
באותה דרך מכינים
את כל הפיתות

פיתות במחבת{לישה ידנית}
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.