Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בסיר:
3 כוסות מים (בכוס פעמי קר)
1 כוס שמן
2 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
רבע כפית מלח

אופן הכנה
להרתיח בסיר מים שמן סוכר וניל ומלח ואז להכין בקערה 3 כוסות קמח ולשפוך בפעם אחת הכל לסיר ולערבב עם כף עץ היטב לתערובת אחידה
לכבות האש ולקרר את התערובת כשעה עד לקירור מלא .מוסיפים כ 6 ביצים m לערבב אחת אחת
לבדוק אחרי 5 ביצים בדיקה בעזרת 2 אצבעות אם הבצק נמתח ולא נקרע מוסיפים כפית או יותר מהביצה השישית .
להכניס מעט מהעיסה לשקית זילוף עם צנתר משונן
לזלף ברווחים .
מחממים תנור על 190 מעלות ואופים להזהבה נאה בערך 30-35 דקות מבלי לפתוח את התנור .

מילוי קצפת חלבית /פרווה
500 מיל שמנת מתוקה/צימחית
4 כפות פודינג ניל
1/4 כוס חלב(לפרווה מוותרים על חלב)
2 כפות סוכר
להקציף היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקצפת יציבה
לחתוך כל פחזניה בעזרת סכין
אך לא עד הסוף .
ולזלף את הפחזניות בקצפת

לציפוי אפשר להמיס
100 גרם שוקולד חלב או מריר
2 כפות שמנת מתוקה ולקשט בשוקולד
לפרווה מוותרים על שמנת מתוקה מוסיפים כפית שמן לשוקולד מריר מומס

בהצלחה אסתי ❤️
🍰🍰🍰🍰🍰

פחזניות/אקלרים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

341 מתכונים