המון זמן לא אכלתי מילקי אבל אי אפשר לטעות עם הביס הנוסטלגי הזה
במקום קצפת, יוגורט חמצמץ שמאזן את המתיקות
ונגיעה קינמון שמשדרגת את הכל עוד יותר
הכי פשוט
שמה במקרר במנות ושולפת כל בוקר
ממלא להמון זמן ומעולה לפני אימון
מתכון (אם אפשר לקרוא לזה ככה):
בקערה עמוקה מערבבים:
1/2 כוס צ׳יה
1/4 כוס קקאו
צביטה מלח
2/3 כפית קינמון- אפשר לדלג
3 כפות אגבה/מייפל
1.5 כוסות חלב צמחי לא ממותק
1/2 כפית תמצית וניל (לא חובה)
(אפשר להוסיף שוט אספרסו חזק)
מערבבים עם מטרפה ממש טוב עד שהכל אחיד
מחלקים ל- 4 מנות
סוגרים טוב ומניחים במקרר ל- 4 שעות ועד 5 ימים
כשמוכנים לאכול, שמים מעל כף או שתיים של יוגורט צמחי חמוץ (הכי כיף עם יוגורטופי אבל גם אלטרנטיב הטבעי זורם)
איבוק קינמון
כפית שאוספת מהכל
וזה נעלם תוך כמה רגעים כולל עבודת כפית לנסות לאסוף את הכל עד הסוף
אפשר להוסיף מלמעלה פירות חתוכים ו/או שברי ביסקוויט, שוקולד צ׳יפס