Share with:


בשרי

אופן הכנה

בגרסה מקוצרת וטעימה ביותר עם קציצות שנשארו מיותמות

מצרכים…
לחם פרוס – כל סוג שאוהבים
ממרח עגבניות מיובשות
אריסה
לימון כבוש
בצל כבוש
פרוסות חציל מטוגנות או אפויות
קציצות בשר או עוף
פלפל חריף – אופציונלי

אופן ההכנה…
קורצים בקורצן עגול את פרוסות הלחם (את שאריות הלחם לא זורקים – חותכים אותם לחתיכות קטנות ומערבבים אותם עם ביצים מתובלות – משאירים כ1/2 שעה לספיחת טעמים ומטגנים אותם עם שמן – למעין פשטידה טעימה)
מורחים על עיגול לחם שקרצנו מעט ממרח עגבניות מיובשות
מניחים מעל פרוסת חציל ומעל החציל קציצה אחת
מפזרים מסביב לקציצה מעט לימון כבוש ובצל כבוש
אם אוהבים פלפל חריף מוסיפים מעט ממנו
מורחים את הפרוסה השניה במעט אריסה וסוגרים בלחיצה לכריך כדי שהקציצה תשתטח מעט
מכינים מספר כריכים ומעבירים אותם לטוסטר לאפיה של כמה דקות
זה הזמן להכין סלט ולהתענג
בהצלחה
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

עראייס סוף_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים