Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

קטגוריית כיסונים מטוגנים
שחר שולמית
מתקבלות 15 יחידות

מצרכים…
חבילת עלי פילו
חבילת בצל ירוק
2 חבילות פטרוזליה
3 כפות שמן (45 מ"ל לטיגון הירק)
חציל גדול
6 כפות שמן (90 מ"ל לטיגון החציל)
כפית מחוקה פלפל 4 העונות (או פלפל שחור)
1/2 כפית מלח
200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה…
שוטפים וקוצצים את הבצל הירוק
שוטפים וקוצצים את הפטרוזליה
מניחים אותם במחבת טפלון עם השמן ומטגנים אותם מספר דקות
מוציאים אותם מהמחבת לקערה ושמים במחבת את החציל לאחר שקולפים וחותכים אותו לקוביות עם השמן ומטגנים גם אותו מספר דקות עד לריכוך
מעבירים את החציל לקערה עם הירק ומערבבים
כאשר המסה הצטננה מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבבים
מצרכים לבלילה למריחת עלי הפילו…
ביצה גודל לארג'
1/4 כוס חלב (60 מ"ל)
1/4 כוס שמן (60 מ"ל)

אופן ההכנה…
מערבבים את המצרכים בקערה קטנה לבלילה מיימית
מורחים כל יחידת עלה פילו בבלילה (ממליצה למרוח עם הידיים כדי שהעלה לא יספח הרבה נוזלים ויקרע)
מניחים במרכז העלה למעלה 2 כפות מהמלית ומקפלים את העלה משני הצדדים לכוון המלית שבאמצע ומגלגלים לרול
מטגנים את הגלילות במחבת טפלון לאחר ששימנו אותה בגובה של 1 סנטימטר שמן עד הזהבה מ2 הצדדים
מעבירים לנייר סופג ומתאפקים לא לטרוף
בהצלחה😋

אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עלי פילו במלית חצילים,ירק ומוצרלה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים