Share with:


חלבי

אופן הכנה

‏לא יכול להיות יותר טעים מזה

‏6 ‏ביצים לארג׳
‏1כוס סוכר
1כוס שמן ‏חצי
כוס מים ‏חמים
חצי כוס מים קרים
‏חצי כוס קקאו,
2 וחצי כוסות קמח
אבקת אפיה 1,
‏כפית מחוקה סודה לשתיה,
‏500 גרם שמנת מתוקה
‏שני כפות אינסטנט פודינג וניל ‏
שני כפות סוכר ‏חצי כוס חלב

‏לקישוט
200 ‏גרם ‏שוקולד מריר
‏נייר אפיה

‏אופן ההכנה
‏להפריד ביצים להקציף את החלבונים לקצך בהיר ‏להוסיף סוכר ,סוכר וניל ‏בהדרגה להוסיף את החלמונים , ‏את השמן בהדרגה, בקערה נפרדת נערבב ‏קקאו ‏‏אם חצי כוס מים חמים ‏וחצי כוס מים קרים ‏,לערבב שלא יהיו גושים ‏,זה מה שנותן את הטעם של השוקולד ,
‏להוסיף חצי מיכמות הקאקו לקערה של החלבונים ,‏, שליש קמח מעורבב עם ‏אבקת סודה לשתיה,אבקת אפייה ,ושוב קקאו וקמח לערבב ‏עד שהקמח נטמן, לשמן תבנית מספר 26 ,לאפות את העוגה על חום 180 ‏מעלות ,40 דקות בדוק כל ‏אחת והתנור שלה ‏לבדוק שקסאם יוצא יבש ,שהעוגה מוכנה לקרר טוב טוב ,בינתיים נכין קישוט לעוגה ניקח נייר אפיה לשים על השיש ‏נמיס ‏שוקולד במיקרוגל ‏לשים בשקית זילוף, ‏נקשקש על הנייר צורות שרוצים להכניס למקפיא ,בינתיים נכין ,קרם לעוגה ‏להקציף שמנת ‏מתוקה אינסטנט פודינג וניל, חלב
סוכר ‏‏לשים בצד,‏העוגה קרה לחתוך את העוגה לשלוש שכבות לצפות שיכבה ראשונה ‏בקרם לכסות שיכבה שניה ושלישית לצפות את העוגה מסביב להוציא את השוקולד ‏מהמקפיא לקשת מסביב ‏ויש לכם עוגה מאוד יפה וטעימה מי צריך יותר מזה

עוגת ‏השוקולד ‏שלי_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים