Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים
3 תפוחים
2 כפות סוכר חום
שפריץ מיץ לימון
כף אגוזים טחונים
3 ביצים בטמפרטורת החדר
½ כוס סוכר לבן
½ כוס סוכר חום
200 גרם חמאה / מחמאה רכה/נטורינה
כף קינמון (או כפית)
כפית תמצית וניל
שקיק אבקת אפייה
1½ כוס קמח מנופה

לגרד את התפוחים, לערבב עם הסוכר החום, לימון קינמון ואגוזים.
. להקציף חמאה, סוכר ווניל עד קרמי.
להוסיף ביצים אחת־אחת תוך כדי הקצפה.
. להוסיף קמח ואבקת אפייה, לערבב.
להוסיף את התפוחים ולערבב בעדינות.
להעביר לתבנית קוטר 26 משומנת/ נייר אפייה.
. לאפות ב־165° כ־40 דקות.
לצנן ולהגיש עם גלידת וניל/ קצפת🤩