Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 ביצים
2 כוסות מים מהברז
1/2 כוס סוכר
2 כפות דבש
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
200 גרם מזולה
1 כפית מלח
1/4 כוס שמן

מילוי
1 כוס אגוזים טחונים
100 גרם מזולה
1/4 כוס סוכר דמררה
1 כף דבש
1/4 כפית קינמון
10 יחידות פתי בר טחון
או אפשרות מילוי
שוקולד עם אגוזים או
ממרח תמרים עם אגוזים
או 1/2 כוס סוכר דמררה עם 1/2 כפית קינמון

סירופ אחרי האפיה
1 כוס כוס מים
1/2 כוס סוכר
1 כף דבש

הכנה
לשים במיקסר קמח שמרים וסוכר לערבב להוסיף ביצים דבש ולערבב להוסיף מחמאה רכה ואז להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים ובסוף להוסיף שמן
לכסות ולהכניס למקרר לשעה להוציא ללוש ולהכניס עד הבוקר למקרר .
בבוקר להוציא לחלק לכמה כדורים שרוצים אפשר קטנים או גדולים.
לרולדה .
לרדד למרוח מילוי לגלגל לרולדה.
לשים בתבנית רינג או תבנית עגולה ולחתוך עם מספריים או סכין חדה .
או לחלק לכדורים קטנים כמו פינג פינג למלא כל כדור מלית לסגור היטב ולסדר צפוף אחד לשני.
את המילוי לערבב הכל יחד .
לתת לתפוח בערך חצי שעה .
למרוח ביצה עם מעט סוכר דמררה ואפשר להוסיף מעל סוכר עם מעט קינמון ולהניח באמצע הלחמניה או העוגה ולאפות 180 מעלות בערך מעלות עד להזהבה .

הכנת סירופ להברשה אחרי האפיה .
1 כוס מים .
חצי כוס סוכר .
1 סוכר וניל .
1 כפית דבש .
לבשל על הגז בערך 10 דקות .
להבריש את הלחמניות כשמוכנות .

עוגת שמרים פרווה מיוחדת לחג_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים